fotóba illesztett 3D látvány

Az állóképek mint hagyományos médiumok mind az online, mind az offline médiában kiválóan használhatók egy projekt kommunikációjához.

Egy épület (ill. más élõ vagy élettelen objektum) közvetlen környezetehéz való viszonyát, az utcaképbe való illeszkedését legszemléletesebben bemutató eszköz a fotóba illesztett 3D látványterv. A végeredményen gyakran nehéz megállapítani, mely részek az eredetik és mely elemeket illesztettünk be virtuálisan.
sdfkghbdfkg sdkjhsdfsáéáúőüö
Fotóba illesztett külső kép: irodaház fotorealisztikus látványterve

Fotóba illesztett külső kép: irodaház fotorealisztikus látványterve


A legjobb végeredményt saját, a helyszínen készített fotóinkkal tudjuk elérni. Természetesen a megrendelõ által készített/készíttetett fényképeket is fel tudjuk használni, amennyiben megfelel az alábbi kritériumoknak:
- a végtermék méretének megfelelõ felbontás és részletesség
- perspektívakorrekció nélküli elkészítés (mûszaki fényképezõgép esetén - a perspektívát utólag, a beillesztett látványtervvel együtt korrigáljuk)
- a nézõpontot rögzítése helyszínrajzon
- célszerû állványról, vízszintezett kamerával fotózni
- digitális fotó esetén ez eredeti (nem manipulált, vágott) képre van szükségünk, lehetõleg RAW formátumban
- analóg fotó esetén a teljes eredeti képkocka megfelelõ minõségben szkennelt változata szükséges, a nyílásszöget képenként megadva (35mm-es formátumra átszámolva)

Fotóba illesztett külső kép: irodaház fotorealisztikus látványterve

A két képen jól látható az eredeti fotó és a kész látványterv közötti minőségbeli különbség is. Az eredeti fotó torz perspektívája, a rossz tónusok és a jellegtelen égbolt is javításra kerültek.

Fotóba illesztett külső kép: kültéri bútorok az Audi Hungária gyárának kertjében

Fotóba illesztett belső kép: Vitra irodabútorok több változatban az ING Dózsa György úti székházában


Fotóba illesztett belső kép: Svoboda irodabútorok több változatban a Magyar Építész Kamara székházábanA fotorealisztikus állóképek általunk megadott árai A3 méretben 200-300 dpi felbontással értendõk (kb. 4000 x 3000 pixel). Ez a felbontás lehetõvé teszi akár fotorealisztikus A0 méretû poszter vagy óriásplakát nyomtatását is. Kizárólag webre készülõ, kis felbontású (max. 1024 x 768 pixel) képekre általában kedvezményes ár kerül megállapításra.
Kapcsolódó referenciák: